Bandă PP şi bandă PET

BANDĂ POLIPROPILENĂ (PP) şi BANDĂ POLIESTER (PET)

Pentru pachete plate sau rotunde, vă punem la dispoziţie diverse tipuri de benzi, dispozitive de legat manuale cu capse, masini de legat semi/automate si cărucioare pentru derulat benzile.

pet-ppPolipropilenă (PP), pentru aplicaţii manuale şi automate de diverse lăţimi (5-16mm) şi grosimi (0.45   0.8mm);

 

 

 

 

 

banda-pet-ppPoliester (PET), pentru aplicaţii manuale şi automate, diverse lăţimi (9.5, 12.5, 15.5, 16 respectiv 19mm) şi grosimi (0.5-1mm);

 

 
cleste-500x389Dispozitiv manual de legare cu capse, usor de manevrat, recomandat pentru aplicatiile industriale usoare. Este disponibil in doua variante standard – strict pentru banda cu latime de 13mm sau 16mm

 

 

 

 

AVANTAJE

  • Usor de manevrat

  • Ergonomic

  • Usor si compact

 

ES-104Masina ES 104 este o maşina semiautomata cu legarea pe orizontală a pachetelor plate cât şi rotunde. Functionarea ei foarte simpla si nu necesita o pregatire a personalului speciala. Mai multe detalii puteti gasi aici sau ne puteti contacta.

 

 

 

 

 

masina-de-legat-banda-PPMasina de legat banda PP si PET, fara capse, prin lipire la cald. Foloseste ca sursa de alimentare acumulatorul, ceea ce  presupune ca poate fi utilazata la orice tip de aplicatie. Durata de incarcare a acumulatorului este destul de rapida ~ 20min. Pentru un numar mare de legari, se recomanda folosirea unui acumulator de rezerva. Mai multe detalii puteti gasi aici sau ne puteti contacta.

 

 

 

 

 

Noul model GT ONE al masinii de legat banda PP si PET, fara capse, prin lipire la cald avand posibilitatea de a lucra în modul manual, semi-automat și automat. Pentru un numar mare de legari, se recomanda folosirea unui acumulator de rezerva. Mai multe detalii puteti gasi aici sau ne puteti contacta.

 

 

 

 

 

 

 

carucior-legat-banda-PPCarucioare – dispozitive pentru derularea in conditii de siguranta si rapiditate a benzilor PP si PET.

Caracteristici :

  •           Constructie metalica robusta prevazuta cu roti
  •           Diametrul interior a rolelor benzilor : 200 – 405 mm
  •           Sunt prevazute cu frana pentru a permite derularea controlata a benzii
  •           Au locas pentru pastrarea in siguranta atat a aparatului cat si a capselor